Vermeerstraat 13, 8021 VA  Zwolle, the Netherlands

+31 (0)6 - 25 21 30 04        guido@kijkopschool.nl

KijkopSchool

Het hebben van een frisse kijk en een scherpe blik op de school als onderwijsorganisatie is waar KijkopSchool voor staat. Oog hebben voor de organisatie en de kinderen waarop we ons onderwijs optimaal willen afstemmen. Veel scholen en besturen worstelen regelmatig met diverse ontwikkelingen. Een passende ondersteuning van KijkopSchool is dan een goede keuze.

Met KijkopSchool start Guido Huige de onderwijsonderneming die zich bezig houdt met interim management & Jenaplanscholing. Oog hebben voor uw organisatie, oog hebben voor het onderwijs!

Guido Huige

Ik ben sinds 2000 werkzaam in het onderwijs en heb door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in alle facetten van het primair- en voortgezet speciaal onderwijs.

In 2012 heb ik de schoolleidersopleiding afgerond en diverse leidingevende functies en ervaringen opgedaan. In de periode 2015-2017 ben ik directeur-bestuurder geweest op een eenpitter. In die periode heb ik mijn managementkwaliteiten goed in de praktijk kunnen neerzetten. Het leiden en besturen van een school zit me in het bloed. Het realiseren van een verbouwing, schoolplan, SOP, veiligheidbeleid, teamontwikkeling en ervaring met het nieuwe toezichtskader zijn zo enkele recente ervaringsgebieden.

Naast Interimwerk heb ik veel passie voor het Jenaplanonderwijs en geef ik als Jenaplanopleider scholingen, studiedagen, trainingen of intensieve begeleiding.