Vermeerstraat 13, 8021 VA  Zwolle, the Netherlands

+31 (0)6 - 25 21 30 04        guido@kijkopschool.nl

INTERIM MANAGEMENT OP SCHOOL

Zit u met uw handen in het haar omdat u geen directeur kunt vinden? Bent u op zoek naar een tijdelijke directeur voor uw school? Heeft u tijdelijk extra handen nodig voor uw school om in ontwikkeling te komen of schoolverbetering? Heeft uw school een boost nodig? Dan bent u bij KijkopSchool aan het juiste adres.

Met een frisse kijk, scherpe blik en oog voor de mensen die in uw schoolorganisatie werken kan KijkopSchool veel voor u betekenen. Projecten begeleiden in uw organisatie, het maken van rapporten met conclusies en aanbevelingen, het begeleiden van een startende directeur zijn zo maar enkele mogelijkheden bij KijkopSchool.

Samen brengen we in kaart wat de vraag of behoefte is van uw school en worden er afspraken gemaakt over het plan van aanpak, de gewenste resultaten en tijdsduur.

Om het beste uit de kinderen te halen en goede resultaten te behalen heb je een gezonde schoolorganisatie nodig waar leerkrachten werken die in ontwikkeling blijven. Dat vraagt van de schoolleider visie, geduld, kundigheid, lef, empathie en kracht. Eigenschappen die KijkopSchool in huis heeft en met passie voor het vak worden inzet.

Recent werk van KIjkopschool

- Interim directeur OBS de Ommewending te Veendam

- Interim directeur OBS de Woldstroom te Meppel

- Interim OBS AMGS te Dieren

- Projectleider Imago & schoolconceptonderzoek Scholengroep Veluwezoom 't Schaddeveld Dieren (In opdracht van PentaRho)

- Projectleider kwaliteitsverbetering Jenaplan onderwijs & organisatie middenbouw Krullevaar Hoogeveen (In opdracht van JAS)

- Intrductiecusus 2018 Jenaplan (in opdracht van JAS), diverse Jenaplanscholingen en studiedagen

- Interim projectleider imago verbetering 't Schaddeveld Dieren (in opdracht van PentaRho)

KijkopSchool voldoet aan de bekwaamheidseisen die het schoolleiderregister heeft opgesteld. Guido Huige is RDO geregistreerd.